Stockholm today

Stockholm idag med anna, agnes, emma, vickan & kalkan! Vi tog en tidig buss upp sen gick vi på stan ett tag! Jag hittade lite saker faktist :)Jag ska vänta på att agnes & anna skickar bilder från Stockholm så det kommer upp lite senare. Efter stan var vi iaf och tittade på dans, det var skit bra! Hörde sjukt många bra låtar och alla danser... mmmmmh LOVE IT :) Örebro suuuger på dans, fan balle jag vill flytta till stockholm pga det :( Aja nu ska jag ner och fika lite, skriver nog senare. Ciao!


Klänning i mjukt jeanstyg från H&M, Vit väska från H&M, Svarta leggins med en liten dragkedja nere vid benet från BIKBOK


emma, agnes, jag
kalkan & vickan
här väntade vi på att showen skulle börja :)


anna, agnes, emma


agnes, jag, emma

GAAAHHH!!!

SNART KOMMER JAG ATT RAKA AV MIG ÖGONBRYNEN. JAG BLIR GALEN VARJE GÅNG JAG SER DOM ÄCKLIGA HELVETES HÅRSTRÅNA

PUSS & KRAM

Nu har jag precis gjort klart min läxa till s-blocket. Gud vad konstigt det kändes att säga läxa hahah, ska väl säga uppgift till nästa gång :D Aja, nu är jag iaf klar med den, men jag måste fortfarande skriva klart min dansanalys som skulle vart inne för hur längesen som helst. Jag hade tydligen inte lämnat in den fick jag reda på i början av veckan, det var jävligt surt för jag hade skrivit så himla mycket och nu har jag lyckats tappa bort papprerna efter all tid som gått (Y) Har iaf börjat lite smått, så ska skriva klart det imorgon eller något. Nu ska jag bara vänta på att klockan blir 11 sen börjar sex and the city, love it :)

AND THE BEAT GOES ON

Hej hej, haha :) Efter skolan åkte jag upp på stan för att träffa min älskling! Jag kom lite försent (typiskt mig tyvärr) så han var lite tjurig när jag kom men jag lyckades få honom glad snabbt :) Vi spelade lite biljard, haha först blev han skit sur för jag hade sån jävla tur, var så nära på att vinna, sen vände det. Sen fuckade den svarta bollen för oss hela tiden, hahah vi stod och spelade pingis med den vita tillslut för den svarta låg såååå nära ett hål och ingen ville skjuta på den haha! Sen gick vi och åt lite grann, jag har alltid så kul med min älskling! Fan vad jag är kär <3


EDDIE MURPHY

'Mick Jagger's lips is so big, black people be going:
-he got some big as lips'
Hahah love eddie murphy! Ladda ner hela showen delirious och titta :)


MORGONTRÖTT - who isn't

Klockan är 7 och jag har precis duschat! Det är helt obeskrivligt hur trött man är på morgonen, det är hemskt. Hatar att gå upp! Aja :) nu ska jag sätta på hårblåsen och leta reda på något jag kan ha på mig! Ciao <3

Natti natti :*

Nu ska jag lägga ihop datorn, gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen och titta på sex and the city som börjar klockan 11 på 3an :) Imorgon efter skolan ska jag gå runt lite på stan med min älskling, längesen vi gjorde det <3 Sen ska vi ha möte med gruppen.
VM HERE WE COME :)



Fick sommarjobb :)

Woho! När pappa kom hem idag så fick jag reda på att jag fått sommarjobb, 3 veckor alright :) BRING ME THE MONEY WUH WUH. Har fått på risbergska skolan (min skola) jag jobbade där förra sommaren typ 1 1/2 vecka, lite segt men det är alltid något liksom :)

Min mage wtf dude?

Jag har alltid tyckt att det är så himla roligt att jag har 4 magrutor UNDER MITT FETT på magen! (Syns inte så bra på bilden men) Hahah hur fan kommer det sig egentligen, jag är verkligen inte stark i magen och jag tycker personligen att det ser skit dumt ut, haha fucked up! Och för er som ba 'gud hon lägger ut bild på sin mage, hon tror att hon är smal' så ska jag säga till er att jag VET att jag inte är smal, men jag bryr mig inte. Njuter av livets goda så fuck it :)

Shoes man

Damn! dom ska jag ha... / Louise

I söndags

Gruppmöte med exclusive!
Jag drog jag upp på stan för att träffa tjejerna, vi hade möte inför VM i Polen som vi ska till :) Resan är ganska dyr och pengar är ju ett problem men det fixar vi eller hur tjejer! Jag längtar så sjukt mycket. Vi ska åka efter sommaren, kan inte fatta att jag längtar till efter sommaren? Haha aa men det är ju en jävla grej att se fram emot :) Ska bli så himla kul <3

bilderna är tagna från agnes

BETYG I DANS

Kom just på att jag glömt berätta att vi fick betyg igår på dansen. På dom morderna klasserna har jag suttit ganska mycket pga olika anledningar. Sen har jag inte alls varit sugen när jag väl varit ute på golvet (jag har min anledning till det) Aja iaf... Så jag fick G i kursen, kändes ju väldigt surt eftersom att jag fick så himla bra kritik av min jazz lärare precis innan! På mitt omdöme jag fick jag VG-MVG, så det kändes ju verkligen dumt att en annan kurs förstörde hela betyget, aja! Thuva (som btw inte ska vara våran lärare längre. DET SUGER, hon är så himla duktig och hon är alltid jätte glad och man blir så sugen på att dansa när hon har klassen) berättade i slutet av pratstunden att hon ser potential i mig som jag bara måste plocka fram mer. Det kändes jätte skönt :) Jag blev jätte glad eftersom att jag gillar jazz & modern dans så himla mycket och jag skulle kunna hålla på med det när jag blir äldre. Älskar känslorna och jag känner att jag har lätt för att visa mina känslor när jag dansar. Så det var iaf bra :) Men resten sög ju, haha!

TATTOO'S

Just nu sitter jag och tittar på sex and the city på 3an. Var ju hos josse förut med lollan & mami. Josefine hjälpte mig med att hitta smink och sminka mig. THANK YOU GIRL! Jag fick med mig en del saker hem faktist :)

en foundation, ett puder, 5st ögonskuggor och en mascara till ida

TATUERINGAR - (Y)

Förut när jag och mamma var och handlade så hittade jag en tidning med lite olika tatueringar. Min mamma och pappa är HELT EMOT att jag ska tatuera mig, så det får tyvärr bli när jag fyller arton... Men aja det får bli en glädjefylld 18års dag helt enkelt :) Jag har planerat lite olika tatueringar redan faktist. Jag skulle vilja ha något litet på foten, och en tatuering mellan skulderbladen och sedan någon vid nacken/bakom örat. Guud vad jag längtar! :)

Igår & I lördags

Igår så träffade jag min älskling. vi badade i badkaret, SJUKT MYSIGT SOM VANLIGT :)

Och i lördags var jag hos emmelie på tjej party! Alla satt ute hela tiden, var lite jobbigt för jag frös sönder och kunde inte sitta ute pga min jävla pollen allergi. Tittade på tv inne med louiz istället, haha. Emmelie fick en klitoris vibrator av lorena, haha för bra :D Btw så har jag varit och bytt mina skor nu till 39, så nu sitter dom bra :)

I fredags

I fredags så var jag och pluggade på biblioteket med linnea...

vi pluggade flitigt, haha

jag älskar pez och försöker ersätta cola med äppel mer dricka haha

ThuesdaG

HEEY
Okej nu har jag inte skrivit på ett tag! Orkar inte skriva exakt vad jag gjort men. I torsdags var jag iaf på karrofesten, planerades sent kvällen innan som en random grej, gick med ida. Det var roligt, hoppade runt som fan och hade bara roligt :)
Hade på mig detta...

min svarta baddräkt från H&M, svart stort linne med öppna sidor, svarta leggins
(hade inte diadem, sminkade mig då jag tog bilden, höh)

Sen kommer jag typ inte ihåg vad jag har gjort, har varit med min älskling mycket iaf, haha :) Pluggade inget till sblocks provet jag hade idag men det gick hyffsat ändå. Fick IG på nationella i matte, TOPPEN! Vart skit ledsen fastän det redan typ var solklart att jag skulle få IG (är sämst i matte). Så det blir en veckas lektioner innan skolan börjar, KUUUUL!

Nu idag ska jag snart åka iväg hem till josse Q, hennes mamma jobbar med marykae smink och hon ska ha öppet hus. Ska bli intressant, behöver rådgivning med mina j*vla h*r ögonbryn som jag hatar mer än allt :) Och så behöver jag ny foundation & puder OCH en ögonfransböjare (does things make wonders for my lashes).

JUSTEEE, MIN ÄLSKLING HADE SKRIVIT VÄRSTA LÅNGA BREVET TILL MIG TILL VÅRAN HALVÅRS-DAG! Fyfan vad jag tjöt när jag läste det, han är så underbar. PUSSS & KRAM PÅ HONOM :)

UTGÅNG, JA TACK

Kom jag precis hem från sofia, hade möte med exclusive där! Vi kom fram till lite iaf, ska skaffa oss nya kläder inför VM. Tror att det kommer att bli skit bra faktist :)

Ska snart åka iväg till ida. Vi ska ut ikväll, ska bli kul att gå ut o dansa lite för en gångs skull :) Sen efter ska jag hem och mysa med min älskling <3 Aja nu ska jag börja packa ihop lite kläder Och sen dra iväg. Kanske hör av mig senare! Puss

Black eyed peas - boom boom pow

Pumpa detta innan du ska ut på party!

I like that boom boom pow
Them chickens jackin' my style
They try copy my swagger
I'm on that next shit now

I'm so 3008
You so 2000 and late
I got that boom boom boom
That future boom boom boom
Let me get it now

Dressed for dinner

Nu har jag tagit på mig kläderna jag ska ha ikväll när vi går ut, här är dom...



tublinne från gina, blommiga spetsleggins från gina, gladiator skor (från wedins tror jag)
örhängen: rosor från glitter och min jeansjacka från bikbok.
jag tog ett par enkla vita skor istället, ska byta gladiator skorna mot en storlek mindre imorgon :)



Scen från 'the departed'

'Maybe. Maybe not. Maybe fuck yourself'
hahaha


Love shoes

Hej! Kom hem för en liten stund sen, jag är jätte trött! Gick upp kl 6 idag för att gratta mami som fyller 51år idag :) Vi ska ut på middag idag, vet inte vart än så får se vart vi tar vägen. Tittar runt lite på olika hemsidor och jag hittade dom här skorna, ME LIKE! Jag lämnade alltså tillbaka mina höga indian chic för dom var för stora. Annars tyckte jag om dom skit mycket!
Men här är en bild på dom jag hittade precis nu iaf. Jag tror att dom är sjukt fina på!


Engelska nationella

Idag fick vi reda på engelska nationella förresten. Det är ju 3 delar och på speaking delen fick jag MVG, på receptive skills fick jag VG- och på writing VG+. Jag vart väldigt glad för det kändes verkligen inte bra på någonting förutom speaking! Fick reda på att jag iaf kommer att få VG som slutbetyg. Om inte mer kanske, får se :)

Wednesday

Kom nyss hem från stan! Först solade vi, i samma solarium! Haha det var mysigt men svettigt.


Sen gick vi och fikade lite på waynes :)


När vi fikat klart så gick vi ner och tittade lite på skor. Jag hittade ett par som vi båda tyckte var riktigt fina :) Så baby drog fram pengarna haha :D

JABBAWOCKEEZ

Haha jag älskar deras superman i slutet


Så härliga, love them!

Pretty woman

Igår tittade jag och min älskling på pretty woman. Jag bara älskar hennes hår!


Nu har jag precis duschat, ska ta på mig kläder nu sen ta mig in till stan för att träffa min älskling. Vi ska sola och kanske fika lite om jag får som jag vill haha. Hör kanske av mig senare ikväll. Ciao! <3

So you think you can dance

Jag älskar dans, fyfan vad fint detta är! Här kommer några av mina favoritdanser.
Älskar will and katee

Travis and Heidi


Travis är så duktig!


This piece touched me


Twitch, love him! Han är skit bra på allt

6 månader

Kom typ nyss hem från skolan, ska duscha nu lite snabbt sen ska jag ut i uthuset och fixa lite för ikväll kommer min älskling hit :) Yeay äntligen, haha för i helvete vad jag har saknat min bebis! <3 Men ikväll kommer han iaf och då ska vi mysa, jag har köpt massa popcorn och han ska köpa med sig mat :)

6 månader med dig idag!
jag är så sjukt kär <3

Väldigt ren glasvägg

Hey!
Nu sitter jag och tittar på america pie beta house på 3an. Kom hem för lite drygt en timme sen. När jag och linnea var på marieberg så hittade jag massa fina saker!
-två st bh:ar (behövde nya storlekar)
-ett rosa nagellack (tappade bort mina förra)
-hårspännen (behövs alltid)
-en svart baddräkt med öppen rygg (love it!)
-en vit cardigan
-en ljusrosa body
-två par örhängen

Jag vart riktigt nöjd med allting :) jag är vanligtvis väldigt snål när jag ska köpa kläder, vill inte lägga ut mycket pengar alls faktist, haha. Aja, hahaha här är en rolig grej! När linnea och jag skulle ta oss ur en sko affär så gick jag ut innan henne o ställde mig utanför o tittade in i butiken på henne. Då ser både jag och hon i kassan att linnea är påväg att gå in i en glasvägg (hon trodde att det var utgången, hon såg inte alls glaset) allt skedde skit snabbt så jag hann inte säga åt henne. Linnea tog ett kliv och hamna i glasväggen, hahaha hon vart helt mosad. Det såg så sjukt kul ut, hon vart inte lite chockad. Ni skulle sett hennes min hahah :D

Marieberg

Godmorgon. Nu ligger jag i min säng, har precis varit och duschat... SKÖNT :) Strax ska jag ta mig ner för att äta lite frukost, sen ska jag ta mig till marieberg med linnea och försöka shoppa lite! Hoppas jag hittar något, sjukt längesen jag köpte kläder nu. Efter marieberg ska jag träffa tjejerna på stan och vi ska ta oss till brunsparken. Det är entrés vårshow ikväll och dom ska dansa (egentlinge jag med men jag var inte med på genrepen) och jag ska titta på bara! Skriver mer ikväll okej? :)


Lilla bebisen


Girl I love you! Du vet att jag alltid kommer att finnas där och ge dig alla kramar i världen när du som mest behöver dom. Jag vet att det är jobbigt just nu, men det blir bättre trust me :) Tack för att du finns <3

THE WORLD IS A PLAYGROUND


he told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's not true, oh I truly do

TGIF - THANK GOOD IT'S FRIDAY

TJATJA! hahahaha
Nu har jag precis kommit hem från skolan, har en lång dag på fredagar men det känns fan inte så. Eftersom att vi har dans hela eftermiddan :) Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ligga hemma framför tvn bara o kanske sova lite för ovanlighetens skull. Det är så sjukt jobbigt att jag knappt pratar något med ahmed, han är ju i Norge nu så det är rätt dyrt att hålla på att ringa o smsa. Så jag får klara mig på några få sms o ett kort samtal varje kväll. Men gud vad underbart det är att höra hans röst när man gått och längtat hela dagen! :) På måndag då han kommer hem så har vi 6 månader, gud vad tiden har gått fort! Aja, nu ska jag ta och städa mitt rum lite och sedan packa in alla new body grejer som jag har sålt som mamma hämtade idag. Skriver nog lite senare, puss!


Jag i svart hår, i 9an

Är jag inte stark nog att ta mig härifrån?

Är jag inte stark nog att ta mig härifrån? Jag har stått på samma ställe hela mitt liv och det känns inte som att jag tar några steg åt varken höger eller vänster. Jag känner mig svag och det känns som att ingen annan har upplevt detta. Jag känner mig så ensam i min situation. Jag vill bara vara som alla andra. Är det för mycket begärt?

I love love

Jag är så lycklig med dig :)
Du förtjänar himlen

Små bebisar

Just nu ligger jag i min säng och tittar på massa hundvalpar på google. Dom är så söta. Ni anar inte hur mycket jag vill ha en liten hundvalp, åh! Gud vad söta dom är :)




Beyoncé - Ave Maria

Fyfan vad fint det där var. Videon är från Göteborg och jag var i Stockholm, men det fanns ingen annan bra video från Stockholm så :) Här var man en riktig cry baby, inte så konstigt kanske? (Check out her body btw)

Bok analys klar!

Hej. Min bok analys är typ klar, känns skönt :) Så nu ligger jag bara här hemma och lider med mig själv, har sjukt ont i magen :(:( och + på det så åkte min älskling till norge för att jobba idag, och han kommer hem på måndag! Jag hatar när han är borta, det är så jobbigt. Jag saknar honom hela tiden <3


Flickrum? Nejnej

I helgen hittade jag tillbaka till min flicksida. Check out my ride!

BEYONCÉ KNOWLES

Konsert med Beyoncé igår... Det bästa jag gjort. Alltså shit, jag har aldrig varit så avundsjuk och lycklig på samma gång. Damn that girl knows how to do it. Kan inte ens beskriva hur bra det var! Säger bara, ni som inte var där... NI MISSADE NÅGOT. Hon är såå vacker. AND HER MOVES, GOD DAMN SHE'S GOOD! And that beautiful voice that just crawls into your skin. Grät sönder när hon drog, man såg verkligen hur lycklig hon var över att stå på scenen. ÅÅHHH, love queen B <3



em, jag, lollan & louiz

em, jag, lollan & louiz

Queen B!

JAG ÄR TYP SÅHÄR SUPER GLAD NU FÖR ATT JAG SKA PRECIS SPRINGA NER OCH SÄTTA MIG I BILEN TILL STOCKHOLM, JARRÅ JARRÅ!! Beyoncé here I come, see ya suckers ;)

Dansuppvisning

Tjejerna efter andra uppvisningen i lördags!
Hade lyckats springa iväg med min älskling så missade fotograferingen :P

elli, emma, agnes, kim, anna, rebecca, NOT ON PIC: me

elli, jag & emma

rebecca, kim, anna & agnes
elli, jag, emma

anna, kim, elli, emma, agnes, jag, rebecca

anna längst fram sen alla andra bakom :)

kim, anna, elli, emma, jag, rebecca, agnes

elli, jag, kim, agnes, rebecca
emma, anna

Beyoncé imorgon!

Omg imorgon är det beyoncé!!!!!!!!!!
Shit vad jag längtar, det är sjukt :D:D:D
Vi kommer att åka upp med louise's pappa direkt efter skolan :)


SHOES

Nu har jag äntligen beställt mina skor som jag tänkt beställa i en månad nu!

Nu äre klippt!

Här är lite bilder på min nya frisyr...

YEAH YEAH, LET IT GO


JAG VILL MYSA I DEN DÄR SKÖNA MÖSSAN IGEN FÖR JAG TYCKER OM DEN FAKTIST

Friday

Hej! Jag har precis varit iväg och klippt till min lugg.
Så nu har jag lugg igen så lollan blir glad, haha :)


Nu ska jag ta mig ner för att äta lite sen lägga mig framför tvn och dega tills det är dags för mamma att skjutsa iväg mig till min älskling. Han är med sina kompisar just nu så vi ska träffas lite senare :) Imorgon är dansuppvisningen, har hört att scenen tydligen kommer att vara liten. Förstår mig faktist inte på det där, vad fan är det för bra med en liten scen? Varför byggs dom? Helt onödigt, allt blir så trångt och man blir bara nervös. Men aja, hoppas att det kommer att gå bra iaf! I'll be back later I think, ciao <3

Thursday

HEEEEJ


Idag skulle jag gå upp halv sju för att göra det där jävla nationella provet tjugo över åtta. Och att gå upp tidigt på morgonen känns ju då ungefär såhär...


Vårat nationella prov avbröts iaf av att skivan pajade, så vi gjorde bara halva hördelen. Kändes skönt för det gick inte alls bra, var helt konstig i huvudet på den första delen också. Och det var synd för engelska är ett av mina starkare ämnen i skolan. Aja, efter skolan så åkte jag och träffade ida&sara lite grann, trevligt! Ser dom inte alls nu för tiden, känns skit tråkigt. Sen kom linnea o jag träffade henne en snabbis också! :)

Klockan 5 skulle jag iväg på träning med exclusive, vi gjorde äntligen klart våran dans! Vi har ju bara haft våran tävlingsdans, men när vi uppträder så vill vi ha något mer än så. Så för ett tag sen slängde vi (eller bara anna typ :P) ihop en mix och nu har vi äntligen gjort klart dansen till den! Så vi kommer att köra lite nytt först sen dansa tävlingsdansen och sedan lite nytt igen, det blir nog bra :) Vi ska alltså uppträda i helgen på nerikes avslutning, kanske inte så kul att komma och kolla på hela men ni borde se oss, haha! Så nu när allt är klart och så, så känns det jätte bra.
Så nu känns det bra!



Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt :)

Jordgubbar

Just nu ligger jag i min säng i mörkret och tittar på two and a half men på min älsklings dator, lånar den lite eftersom att jag tänkt ligga hemma och han skulle ut :) Jag var nyss nere och åt jordgubbar, shit vad gott det är! Min familj äter ganska mycket jordgubbar&glass och blåbär&glass runt sommaren, love it.


Bilderna togs med pappas mobil. Kameran är fan bra! Fast man fattar ingenting av mobilen, får damp

Friday/Saturday

Igår cyklade jag & ahmed och köpte massa popcorn.
Sen låg vi och tittade på massa 'vänner' avsnitt hos mig! Mysigt :)<3



Imorse klev vi upp och märkte att det var riktigt bra väder, så vi gick ut och la oss i solen. Vid klockan 1 kom mamma hem från Turkiet, hon var värsta brun. Fick mig att känna mig ännu mer blekare än vad jag redan gjorde!
Nu har min älskling åkt för att grilla & spela lite fotboll, och jag ligger i sängen och tittar på gossip girl :)


Min älskling <3

And oh, I got pregnant

Roligt med mac dator!

Vaknade upp med min älskling. Vi gick upp och åt frukost och satt lite vid datorn :)
Här har ni en bild på vad vi höll på med, haha!


Valborg

Igår var det valborg. Jag kom jag hem till anna vid ungefär kl 7. Där hittade jag massa girls, alla fixade sig sen börjades det dricka och vi hade jätte trevligt :) kvällen slutades väl inte perfekt men thats life <3 jag lägger upp mer bilder sen när dom skickats till mig!


jennifer, emma, jag & agnes


anna, elli, jag, jennifer, emma, sandro, agnes & becca på golvet

Jag och elli åkte hemifrån anna vid kanske kl 1? Jag följde jag henne upp till stan. Sen åkte jag och hämtade min älskling, han var ju inte lite borta, hahaha <3 Vi åkte hem till mig och då var han ganska frusen så jag satte på honom mössa och vantar, haha PUSS BEBIS :) Sen poppade vi massa popcorn o gick och la oss! alltid lika mysigt med mitt hjärta v




RSS 2.0