Sunday 26/4

Idag var jag på bio med min älskling. Vi gick på '17 again' ahmed var inte så himla taggad att gå på "fjortis film" men det fanns inte så många andra och vi ville på bio. Så vi gick på den och den var rolig faktist :) inte alls töntig som jag trodde den skulle vara. Efteråt vid halv 9-9 ungefär så gick vi och köpte mjukglass på gottis, KÄNDES VERKLIGEN SOM SOMMAR DÅ! Det var helt varmt ute också, BÄSTA :)



EXCLUSIVE


där uppe:
elli, agnes, emma
där nere:
jag, anna, rebecca, kim
EFTER MIN FÖRSTA TÄVLING,
var sjukt nervös!

23/4




Träning igår med exclusive efter skolan, vi planerade valborg lite smått :)

TOTALLY FAILURE

Eftersom att min bror fyllde 20 igår så åkte vi till efesos med familjen & alicia (min brors flickvän) När vi skulle gå ut från restaurangen så gick jag ut först och jag tittade till vänster hela tiden för jag tittade på ett jättefint ljus som stod i fönstret. Jag klev rätt ut och mina ben bara vek sig under mig. (Jag missade två trappsteg och klev bara på marken direkt.) Jag tittade bak på resten och hör min bror börja asgarva åt mig och mamma hjälper mig upp och frågar vad jag håller på med. SOM TUR VAR så va klockan typ halv 11 så det var 0 folk på stan, TUR DET. Fyfan vad pinsamt annars, haha! + att jag fick riktigt ont, fick halta tillbaka till bilen sen, haha (Y)

EXCLUSIVE

VM i Polen i september med exclusive. SWEET :)

anna, kim, elli, agnes, emma, jag, rebecca

Thursday

Haha är jag snygg eller ;) Nu sitter jag på datorkunskapen och tråkar bara.

Michael Jackson, favorit sen länge tillbaka


Nyår!


alixandra i rosa. (kommer inte ihåg där uppe) kommer inte ihåg hon under)
hoda, shipall över henne, louiz bredvid i rosa, jag bredvid louiz i min barbie frilla.
och shipalls kusin från norge under mig :)

Tuesday

Igår när jag gick runt på stan en snabbis så hittade jag dom här :)
Dom blir mina på fredag, yeay!
(och nej det är inte dom från gina)

Min bebis kom hem

I söndags så kom min älskling hem! Mötte han & hans kompis vehbi på järntorget sen drog vi och åt en liten snabbis :) Kändes så bra att bara få titta på min bebis igen, även fast han bara var borta i två dagar så kändes det som en evighet <3




5 månader

Idag har jag och min älskling 5 månader, yeay!
Shit vad jag är lycklig med dig, det är sjukt!
Jag älskar dig bebis :)




världens finaste bebis!
i don't know what it is that makes me want you, i guess its everything <3

Saturday night FEVER

Hej! Idag har jag fan inte gjort så mycket. Sov hos min älskling inatt, och han skulle åka och jobba jätte tidigt så då åkte jag hem, somnade om och sov till 1. Sen låg jag och tittade på tv typ hela dagen. Sen på kvällen kom lite släktingar hit eftersom min bror fyller 20 på torsdag, grattis! :) Nu ska jag gå ner och fixa lite popcorn & dricka sen sätta på någon film eller how I met your mother :)


Pappa & jag för ungefär en halvtimma sen, haha :)

Black thing

Jag i svart hår, den du!

DET ÄR SKIT

Det var så lätt när man var liten då man bara kunde gå fram och säga hej till någon i lekparken och 10min senare var man bästa vänner. Nu hugger folk bara varandra i ryggen och spottar en i nacken. Det är skit.

Haters

Det vart ett jävla klagande på mitt inlägg så jag tog bort det för allas trivsel.

Tuesday

MIN DAG
Just nu sitter jag bara här i mörkret och känner att min fot har somnat. Det är så sjukt obehagligt när det händer! Aja whatever. Idag vaknade jag upp och åt frukost, sen satt jag lite vid datorn... Sen poppade jag popcorn, shit vad gott det är :) Sen satt jag bara och degade hemma tills jag åkte iväg till shipall, vi åkte och åt lite grann på mcdonalds sen hem till henne. Gjorde massa flätor på henne som gamla goda tider, haha :) Sen blev jag skit sur när jag tog mig en titt på shippens hår och sen en titt på mitt.... det är lite skillnad tyvärr!

MITT HÅR - TUMMEN NER

Måste bara säga att mitt hår är väldigt mycket inte fint! Typ ljusorange hårbotten o blont resten, JAG LYCKAS ALLTID. Vill inte färga riktigt än för det händer att färgen inte biter på håret ifall man färgar med för tätt mellanrum. Så jag färgar nog till helgen eller senare tom. Får stå ut med det sålänge! Så om ni ser mig på stan, så säger jag förlåt på förhand!

FRIENDS

På en väldigt kort tid har jag förlorat 3 nära vänner.
Jag har nu lyckats bli vän med en av dom. Denna person bryr sig så mycket och det är dags för mig att börja bry mig tillbaka. Lilla shippen - fan vad jag har saknat dig!


Lilla jag i somras

SHOES FOR THE SUMMER

Yeay, hittade ett par skit snygga skor idag!

VM-kval

Här kommer lite bilder från VM-kvalet som vi tävlade förra helgen! Btw så vann vi, yeaay!
Så det blir att åka på VM i Polen till hösten, fan vad kul :)

Jag dansade fastän jag hade feber och förkylning & ont i halsen, fyfan vad dåligt jag mådde precis efter och hela den dagen! Det var inte kul, tur att vi kom etta iaf.. annars hade jag inte blivit glad haha :) Men dom där två minuterna kändes som en evighet!


Älskar våran början!


YEAH YEAH, LET IT GO!

FÖR GLADA :) det trodde vi verkligen inte!

Självkänsla, något jag saknar

Pressen är stor på unga flickor nu för tiden.
Dove har startat en kampanj för bättre självkänsla
'Tänk om alla bara kunde se sig själva som fina'

Happy face

Just nu ligger jag i mörkret och tittar på 'Spin City'. Min älskling har precis loggat ut från msn och gått och lagt sig. Första natten nu utan honom, vi har sovit tillsammans sen i onsdags så det känns jätte tomt nu när han inte är här! Ingen nakenfis att krama om :( Men men, får försöka klara mig iaf! Känner för popcorn nu men orkar inte gå ner.. får ta det imorgon istället, det blir något gott att längta till :)

Jag måste bara säga att jag är jätte lycklig. Jag kanske inte har så många nära vänner. Och jag kanske inte har den där kroppen och det där utseendet som jag skulle vilja ha. Men jag klarar mig! Plus att jag har världens bästa pojkvän :) vi har alltid så roligt tillsammans och skrattar och driver med varandra, samtidigt som jag får pussa och krama på honom så mycket jag vill. Så life is good :) Nu ska jag titta klart på 'Spin City' sen somna in :) Godnatt!


Jag saknar dig lillen!
Alixandra & Jag innan risbergska festen

Våren är här :)

Här har ni bild på mina tjejer i vårsolen en dag i skolan för någon vecka sen!
Det var så himla skönt ute den här dagen, åh :)

E,L & L

Bon Iver - Skinny Love

Nu har jag tvättat ur hårfärgen!
Det blev lite oranget i botten, antar att jag alltid lyckas vänta för länge innan jag färgar utväxten. Aja, resten av håret blev fint iaf, får färga lite till om några dagar :)

Jag har sett till att dra ihop lite olika solglasögon som jag har tänkt att använda nu när solen tittar fram. Här har ni bild på ett par :)

Monday

Hej!
Just nu sitter jag med blond hårfärg i håret, min utväxt behövde verkligen fixas! Och jag passade på att ta lite på övriga håret också. Får se hur det blir, hoppas det blir bra :) Jag har haft väldigt många missöden med hårfärgningar, haha!


Jag funderar faktist på att klippa lugg igen, men jag vet inte!
Hjälp mig? :)

MONDAY


Fan vad jag saknar dig!



Thursday

Fyfan vad dåligt jag mådde imorse! Jag vaknade upp och kände att jag hade huvudvärk och ont i halsen, sen till slut gick jag upp och då kände jag träningsvärken i hela ryggen och baksidan av mitt lår hade inte blivit bättre (fick en liten sträckning igår) Ni vet den här knölen på utsidan av foten, jag har ett sår där och så är det svullet :S vet inte alls vad jag har gjort! Så där har jag också ont. Fyfan jag orkar inte -_- Känner mig som värsta klagarn nu, sorry!

Aja.. tävling i Gävle på lördag, hoppas att jag är bra överallt till dess :)
Nu ska jag sätta igång med arbetet vi gör på datakunskapen, puss :*

Snabb uppdatering!

Ursäkta min urusla uppdatering på sistonde, menj såhär är det... Våran dator har gått sönder! Så just nu lånar jag min brors laptop för att jag måste ha musik till mitt solo. Så nu ska jag fixa solot och sen iväg på träning!

xoxo

RSS 2.0