Karlskoga

Igår var jag i karlskoga med girlzen! Vi åt på något nytt ställe, sen hyrde vi film och åt massa gott :) Vi tittade på 'Get Rich Or Die Trying' har sett den några gånger innan, 50cent är bad ass haha! Har alltid så himla kul mer er tjejer! <3

På bussen hem satt jag, lorena & louiz längst bak. Vi var jätte trötta! Så kommer det massa fulla killar och sätter sig precis framför och börjar skrika o snacka med oss. Vi sa åt dom att gå men nej nej! En kille började tjafsa med lorena och jag sa åt honom att bara vara tyst och gå härifrån. Då får jag världens smäll i huvudet av idioten och lorena kastar sig över honom. Hahah han hade INGEN CHANS. Hon låg på honom och typ mata slag xD Fett synd för han den där fula ungen, jävla pussy! Man slår inte tjejer, herregud.

Haha vet inte vad vi höll på med!

Idag när jag och baby skulle gå till bussen från universitetet
(han skulle ta 12an till brickebacken och jag skulle ta 12an mot stan)
så kommer våra bussar samtidigt, så börjar vi springa...
Sen sa jag 'puss baby!! puss!' så försöker vi pussa varandra i farten! hahahahahha
Satt helt själv och garvade på bussen sen åt det!
Vi sprang ju helt i otakt och så så vi pussade ju varandra i ögat och jag vet inte vart hahahahhaha

CHRIS BROWN!!!!!!!!!!!

Kom nyss hem från skolan! Ska lägga mig i sängen och vänta på att baby ska komma hit :)

DET ÄR BARA 10 DAGAR KVAR TILL C-BREEZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omggggg IM SO FUCKING EXCITED!!!!!








Mitt bank kort är borta, sajk

Åherregud! Jag letade sönder i min plånbok och i min väska imorse efter mitt bank kort. Vart skit arg på mig själv för att jag lyckats slarva bort det. (Jag tappar alltid bort allting! T.ex. 2 ipods, 2 mobiler, nycklar m.m.)  men det har blivit bättre på sistonde!) Jag visste exakt hur mamma och pappa skulle reagera om jag sa till dom att det är borta 'Kan du inte ta ansvar för någonting? blablabla du tappar bort allting!' Sen nu satt jag och berättade det för ahmed på msn. Han sa till mig att gå och leta lite i mitt rum, för att jag säkert bara lagt ifrån mig det någonstans. Så gick jag och letade och det låg på mitt nattduksbord helt synligt, så sjukt misslyckat.

Söndag

Idag vaknade jag upp bredvid min älskling :) Alltid sån mysig känsla <3 Vi segade oss upp och åt frukost, sen åkte jag iväg på dansträning och han åkte hem. Efter träningen åkte jag hem och duschade sen åkte jag hem till shipall. Hon fick en kusin igår, så sjukt söt är hon! Och helt rosa, haha liten bebis :)

Bebisen & Jag...


Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma att laga mat, sen sängen mmmmh :)

Bebis!

Just nu ligger jag här i sängen med min älskling sovandes bredvid mig!
Han sov knappt något inatt och gick upp kl 6 imorse för att jobba, stackarn :(


HAN ÄR SÅ SÖT NÄR HAN SOVER!!!!!


Myskväll :)

Just nu sitter jag i mörkret och spelar harpan! Fick låna min älsklings laptop för att jag skulle kunna ta med den till hem till ida ikväll (jag, linnea & ida skulle titta på filmer som finns på datorn) men självklart så lyckades jag ju glömma den hemma när jag åkte iväg! Så sjukt typiskt mig, måste börja tänka till. Jag fick en försenad födelsedags present av dom, så söta :) I HAVE MISSED YOU GUYS :*

Nu ska jag nog ta och sätta på en film :) Puss och godnatt <3

HAPPY TIMES


Nu är min älskling här och jag är gladast i världen!

Friday already?

Äntligen fredag! Det gick snabbt men gud vad skönt, har varit så himla trött dom här 3 skoldagarna! Vi hade pilates klass istället för balett idag, ganska tråkigt faktist! Pratade nyss med ahmed, han sitter på bussen på väg hit :) Vi ska mysa lite innan han ska ut med sina kompisar. NU KOMMER HAN! Skriver mer sen om jag orkar, pusshej :)

Facebook kan suga min...

Jag måste bara få yttra mig om vad jag tycker om facebook. Jag har aldrig riktigt förstått hur folk kan tycka att det är bra? För det första så lägger man bara ut massa random bilder, inga datum & inget. För det andra så får man se alla sina kompisars konversationer som dom har med varandra. Det har ju inte jag något med att göra? Vill jag så gärna läsa så går jag väl in på personens gb, jag behöver inte veta när dom skriver 'okej hihi' till varandra, who cares? Så fort någon skriver något till någon så får jag mejl om det, om minsta lilla. Okej visserligen kan man ta bort den funktionen, men ändå... DET ÄR ONÖDIGT. Sen är det bara en stor gryta med massa onödiga funktioner.

JAG BAJSAR PÅ FACEBOOK
HÅLL MED MIG ELLER INTE
jag ville bara skriva min egen åsikt så, DONE!

Motto:

Life is short
Break the rules
Forgive quickly
Kiss slowly
Love truly
Laugh uncontrollably
And never regret anything
that made you smile!



School

Nu sitter jag i skolan på datakunskapen och är helt slut i ögonen men ändå glad :)
Eftersom jag oftast somnar till min tv så sa pappa åt mig att jag kanske skulle pröva att somna till en bok någon gång. Det prövade jag igår natt. Från 1-2 låg jag och läste en hel bok. Jag grät som en bebis, boken hette 'livet på ett kylskåp' och den var faktist jättebra!

Som ni ser så har det fixats lite med min blogg, ahmed som har fixat det åt mig. Han är lite mer kunnig än mig med sånt där, haha. Han ska fixa lite mer med den senare om han har tid, tack baby <3

Jag för 10min sen... HAPPY

The curious case of benjamin button

Idag var det första skoldagen, hade bara två lektioner. Skönt!
Efter skolan åkte jag till gymmet och sprang lite.
Sen kom min älskling hem till mig och vi tittade på
'The Curious Case Of Benjamin Button'
Den var bra, väldigt sorglig! Jag grät mycket, haha typiskt mig!


Ingen håller om mig som du kan...

Det känns som att jag har känt dig hela mitt liv, Jag älskar dig


RSS 2.0