Illamående på stan

Haha var på stan igår kväll med alixandra & freja, vi alla åkte virvelvinden en gång. Sen satte sig freja för hon mådde inte så bra, men jag och alix åkte en gång till för hon tyckte det var så roligt, SOM ETT BARN. Då började jag må skit illa sen spydde jag bakom en bänk hahaha fett synd. Alixandra mådde skit bra och skrattade bara åt oss typ, haha! Sen gick vi bort och då behövde freja spy så då gjorde hon det i en buske hahaha! Sen fortsatte vi ner till järntorget där det var en karusell som var ungefär likadan som spinrock på liseberg:

Jag älskar den på liseberg! Men shit den här på stan var fan skit läskig, och efter jag & alix åkt den så mådde hon inte så bra och behövde sätta sig ner. Men hon spydde inte som oss andra iaf, haha! Roligt var det, det som räknas :D

Stockholm

Igår var jag i stockholm med alixandra, vehbi & ahmed :) Alix och jag fick skjuts upp med mina föräldrar och vi träffade killarna sen. Jag hittade lite fina grejer faktist, lite från gina och h&m. Det är så roligt att man åker till stockholm för att shoppa sen hittar man grejer i dom affärerna som finns i örebro, haha! Det är ju inte exakt samma grejer men ändå :)
Jag hittade:
en svart tajt klänning h&m
en bh & matchande trosor h&m
en tunn ljusrosa cardigan gina
en ljusrosa topp med lite volanger & en rosett gina
löshår tajmahal
en godis påse packad med bara tuggummin :D gottexperten

Ahmed & vehbi tog bussen hem kl 5. Men jag och alix skulle ta bussen 22:30 för vi hade annat för oss kl 5, haha :) Så vi fick sitta och vänta lite överallt. Satt blandannat och spelade kort (stress) haha kul men jag förlorade heeeeela tiden! Sen ett tag satt vi på en bänk ovanför plattan. Och då dök det upp 3 killar från ingenstans och började "prata" med oss. Dom sa någon mening sen stod dom bara där, det var så jävla pinsamt. Vi ville inte ha någonting med dom att göra så vi ville ju inte direkt starta en konversation, vi ville få dom att tänka 'okej det här blev inte som vi tänkt, vi går' men NEJ NEJ, dom stod där i ungefär 10min och sa en mening i minuten. Fan det var pinsamt asså! Men modigt av dom små grabbarna att komma fram iaf haha.
Efter vi tagit bussen hem till örebro så tog vi taxi till alix, vi orkade verkligen inte gå efter allt gående i stockholm hela dagen. Sen somnade vi ganska snabbt, skönt! Så nu ligger jag i alix säng och tittar på top design inte så kul program men whatever. Alix är på stan en snabbis med sin mamma så nu väntar jag bara på att dom ska komma tillbaka.

Btw, löshåret som jag köpte ska freja kanske fläta in, alixandra ska träffa henne idag och prata med henne om det. Så vi får väl hoppas att det blir bra om det blir av :)


jag & alix innan backstage

Marieberg

Nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag fixa håret lite & sätta på mig kläder sen dra till marieberg med mina girlz! Fick min lön idag, 5625kr. Får se om jag hittar något fint. Men jag ska till stockholm imorgon så då blir det nog mer shopping :) Puss


jag i svart hår, haha

Why

Varför kan jag inte få vara som alla andra?
Varför jag?
Det borde ju vara en sån jävla lätt grej att fixa
Men jag tror inte att någon förstår hur svårt det är

Jag är inte som alla andra, och det är inte till min fördel


Feeling weak

Vill fly från mig själv
Vill tillbaka till den tid då det inte var såhär
Varför ska det vara så svårt?

Känns inte som det jag försöker med hjälper
Det ger mig ingenting

Om du inte stod här bredvid mig vet jag inte vad jag skulle göra

Småland

Hallu
Vaknade för en liten stund sen, var precis nere och åt lite frukost. Är det bara jag som tycker att det är äckligt att äta frukost precis när man vaknat? Usch. Jag ska strax börja packa, har bara lagt fram lite kläder än så länge. Antar att när alla är klara så åker vi iväg, Vi ska iväg till min mormor & morfar i småland. Ska träffa mina små kusiner också :) Vi ska vara i deras sommarstuga som vi brukar vara när vi kommer på sommaren. Eftersom det ska vara dåligt väder så kommer nog inte sjön som är precis där trädgården slutar locka så mycket :( Kommer ihåg förra sommaren (tror jag) då vi kom ner dit och jag hade med mig Marinela. Då spö regnade det verkligen och pappa sa att han skulle ge mig 100kr om jag badade :D Nela hängde förstås på men jag var tvungen att doppa huvudet, haha! Någon dag under tiden vi är där nu ska vi till ullared, jag gillar verkligen att vara där även fast det är mycket folk och ganska stressigt. Man kan lägga ner nästan vad som helst i vagnen utan att mamma märker haha, nej men det är roligt att handla där för alla bh:ar kostar typ 50spän så man får med sig endel hem! Kläderna å andra sidan är inte så himla mycket min stil. Men hittar alltid några fåtal plagg :) Om jag har tur så tar sig min bebis upp till mig andra veckan! För han är och jobbar nu och ska vara borta en vecka och jag ska vara borta två. HOPPAS HAN KOMMER! Hatar att vara utan min älskling :( Aja nu har jag babblat på alltför mycket, hoppas ni får en bra fortsättning i regnet och att ni försöker hitta på roliga saker man kan göra!



my love

CHRIS BROWN - NOT MY FAULT

HEY
Kom hem från jobbet för en liten stund sen, slutade 11 :) Nu ska jag titta in på www.trafikskolan.nu och titta när det är nästa teorikurs, måste börja övningsköra nu alltså! Har inte gjort det någonting sen jag fyllde 16 i december. Fast jag vet att jag kommer vara livrädd bakom ratten, haha :D

Liseberg bilder

Här har ni två bilder från liseberg, hahaha herregud asså!


ahmed & jag, hahaha! SÅ JÄVLA SNE


hahahaha :D
(ursäkta min 3 meter långa utväxt)

Thursday

HEJ.
Idag har jag jobbat as usual, imorgon är det sista dagen! SKÖNT :) och då börjar jag 9 och slutar runt lunch (istället för 8-15). Efter jobbet idag så åkte jag till min älskling och gosade det sista innan han åkte iväg. Han ska jobba i skåne i 1-2 veckor nu :( Och jag ska iväg till smålan i 1-2 veckor också, men jag åker på lördag. Åh det är så jobbigt att vara utan honom, gråter alltid när vi inte ska ses på länge! (Ni kanske tycker att det är lite lame men jag är en väldigt känslosam person, hihi) Får bara hoppas på att dom här dagarna går snabbt :) Förut var jag och tränade lite i gymmet, sprang och jag gav inte upp och stannade för en gångs skull, haha känns bra!

Imorgon har jag, ida & linnea planerat att ha en liten myskväll. Ska bli kul för vi ses inte alls mycket :(:( DÅ SKA JAG KÖPA ALLT GOTT JAG KAN ÄTA, hahaha ;D (vilket betyder: POMMES, POPCORN & COLA hihi)

Har precis duschat nu, ska lägga mig och titta på supersize vs superskinny medans jag väntar på maten :)


MEEE

PARTY

HEEJ
Kom nyss hem från ahmed, han är helt död! Haha lilla gubben <3 Fest igår, helt okej men det slutade ju lite tråkigt. Nu ska jag ta mig iväg till marieberg med mamsen, vi ska köpa presenter till min bebis som fyller på tisdag! Hoppas jag hittar det jag planerat att köpa, annars blir jag ledsen :(

Här är en bild från festen hos irma i fredags...

marinela, jag, sara, andrea, louiz & irma sittandes
vi tjejer körde ring of fire, kul lek! Haha. Det slutade med att jag fick dricka ett glas med massa olika dricker i, usch! Jag som hade varit duktig och suttit o druckit cola hela kvällen, fan haha! :D

FIERCE













I love you

Baby baby, when we first met
I never felt something so strong
You were like my lover and my bestfriend
All wrapped into one, with a ribbon on it

You'll do anything for the one you love


This is the way love supposed to be

7 juli

Den 7 juli fyller min bästa bebis 20år, hihi :) Jag har planerat lite inför dagen, men det som suger är att jag jobbar från 8-4 och jobbar dagen efter också så jag kan inte vara med honom hur länge som helst. Fan :(:( Sen ska jag åka till småland på lördag så det blir inte så mycket mys till helgen heller, snopp! Aja det är väl bara att gilla läget antar jag :) Måste bara fixa andra delen av presenten nu sen ordna med en till grej. Eftersom att min älskling läser min blogg så kommer jag inte skriva vad det blir men det kommer jag att berätta efter hans födelsedag såklart, SO YOU JUST HAVE TO WAIT FOR IT :)

Nu ska jag titta lite på 2 1/2 men sen sova! Godnatt på er, puss :)



BTW så har jag lust att kapa håret till över axlarna igen, kanske lite mer. Så att jag får färga håret brunt för min frisör! Blev verkligen ledsen när hon sa att jag inte skulle få färga pga att det är ett mirakel att jag har hår överhuvud taget så mycket som jag färgat :( Vill bara spola tillbaka till när jag inte hade gjort någonting med mitt hår. Har tunnat ut det jätte mycket genom åren (BIG MISTAKE) och färgat fram och tillbaka tusen gånger (EVEN BIGGER MISTAKE) Fan :(

UPDATE

HEY!
Jag ber om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering. Men jag är inne på min andra sommarjobbs vecka (av 3) och jag är helt slut! Sover igenom mig dagarna typ, haha. Nästan varje dag efter jobbet har jag bara dragit och badat med min älskling, sen hem och lagt mig framför tvn och deckat. Har inte haft någon lust alls att skriva! Men nu gör jag det iaf :)

Idag jobbade jag iaf från 8-3 sen åkte jag hem till min älskling ett tag för att sedan dra på träning med tjejerna! Vi fick väl inte så himla mycket gjort eftersom att... jag kanske inte ska säga varför men jag blir så irriterad. Så himla dålig stil. Aja I ALLA FALL! Vi larvade oss lite och försökte göra splitthopp vilket gick mindre bra, haha :D Sen drog jag till universitetet och spelade tennis med mamma! FYFAN VAD DÅLIG JAG ÄR :O För er som inte vet så gick jag på tennis förut och var riktigt duktig. Och nu 3-4 år senare är det heeeelt borta, jag var så sjukt dålig idag, haha! Får träna upp mig för det är ju bra träning :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa min bebis <3 Ciao!

Louiz
Be strong, I know you can handle this <3

jag & loulou innan dansuppvisning!

RSS 2.0