YOU DID IT TO YOURSELF

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte från ida vid kl 1 typ, sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Skulle egenlligen sova i louise&emmelies nya lägenhet inatt men dom var inte riktigt klara med inflyttningen så det var grejer överallt, skulle bara blivit jobbigt så vi får köra en sleepover imorgon kväll istället :) Jag var och dansade förut med acke förresten, eftersom vi inte var med förra gången så hade vi ju missat endel. Hade lite problem med början men det andra gick bra :) Skit skön uppvärmning... Spring & Situps, det var inte värsta träningen men det var skönt att röra på sig lite iaf. Nu ska jag krypa ner i sängen och ringa till min älskling och prata lite :*

Saknar dig lorena <3
egopic ;)


Man vill bara hoppa runt av den här låten!

KINGS OF LEON - MANHATTAN


I like to dance all night, summons the day
But that's how I play, yeah that's how I play
I said who are you? Don't matter who you are
So we dance all night and dance all day

I say, I say

We're gonna fuel the fire, gonna stoke it up
We're gonna sip this wine and pass the cup
Who needs avenues, who needs reservoirs
Gonna show this town how to kiss these stars

I say, I say

We're gonna hunt to kill, gonna skin the hide
A yelp and scream and away I ride
And every drop that spills on every plot of ground
It's all for you for what you found

I say, I say
I say, I say

It's gonna take your head
And gonna drive you home
It's gonna keep on, keep on, keep on
And then forever roam

Äntligen helg

iloveuboy




Igår efter skolan åkte jag&louiz med emmelie och lollan för att titta på deras nya lägenhet som dom håller på att flytta in i idag! Den var skit fin, det var ett skit stort fönster i vardagsrummet, as fint :)

Louiz & Lollan

Sen efter drog jag, sara, matilda, louiz & lollan till marieberg :) Hittade inte det jag ville men... Lyckades iaf köpa ett par nya svarta enkla leggins (mina andra är jätteslitna och ser typ gråa ut) sen köpte jag en svart cardigan och så hittade jag ett par svarta skor för 100kr haha, dom kommer väl gå sönder snabbt men whatever :) Jag köpte också ett par svarta jeansleggins men när jag kom hem och prövade dom så satt dom inte alls bra, ganska låga i midjan och det gillar jag inte eftersom jag inte är så himla smal. Så mamma var ute idag på marieberg med pappa och då lämnade dom tillbaka dom, får försöka hitta några andra eller för en gångs skull köpa jeans. Någon som vet vart det finns höga jeans? Hittar det inte någonstans :( Efter marieberg tog vi bussen på stan och då hade det börjat regna SOM FAAAN verkligen, har nog aldrig sett det regna så mycket. Det regnade till och med in i bussen för busschauffören hade lyckats öppna takluckan haha. När vi kom till stan så väntade vi på att alixandra skulle komma sen drog vi till louiz. Där tittade vi på 'Rumor has it...' och åt popcorn (a) Vi hann tyvärr inte titta klart på den för mamma ville inte komma och hämta oss så sent. Sen somnade jag så sött i min säng haha :)

Sara & Louiz i bussen haha!

Jag ska snart gå upp och byta om och fixa mig litegrann. Sen ska jag åka in till stan och träffa sara&ida, dom ska äta lite grann sen vet jag inte vad vi kommer att hitta på. Ikväll blire bara hemmakväll med dom två iaf, kanske går och hyr en film eller något :) Jag skriver väl lite senare om jag orkar! Kiss kiss :*

Awesome


Kan det inte bara bli helg snabbt

HEY :) Käkade lite på stan idag med tjejerna efter skolan. Sen drog jag hem till ida och slingade hennes hår, det blev faktist skit bra :) Sen åkte jag upp på stan igen och träffade sara i typ 1-2 timmar, vi satt bara och snackade. Jävligt skönt faktist :* Nu ska jag läsa lite i boken som vi läser i skolan sen sova, är alltid trött nu för tiden :S PUSS!


TEYANA TAYLOR - SWAG

Nu har ahmed åkt hem... Älskar att vara med honom, även om vi bara sitter och tittar på tv. För vi hittar alltid något att skratta åt och vi gosas & kramas hela tiden. I just love it :) Imorgon börjar jag kl 8 som imorse, usch jag är verkligen inte en morgon människa. Har iaf fått reda på att jag inte ska ha 2 iv-vals lektioner (måndag, tisdag) utan jag ska bara ha en lite längre lektion på måndag, och då får jag sovmorgon på tisdagar, SKÖNT :) Jag ska träffa ahmed imorgon efter skolan tror jag, för han åker och jobbar i nora på fredag och är borta hela helgen, prutt :( Ska träffa alixandra på fredag :* då ska vi antingen ut eller bara ta det lugnt inne :) Sen får vi väl se vad jag hittar på resten av helgen. Ska försöka hålla mig uppdaterad iaf :) HERRÅ!


BABY IS HERE - HAPPY FACE

Sitter här i vardagsrummet med min bebis, tog några bilder även fast han inte ville hihi


Im happy hihihi


Carebear haha


Puss!


Haha söt


mitt hjärta <3


Hejdå!!!!

WILD HORSES


I see the girl I wanna be
Riding bare-back, care-free
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head-first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
But fear surrounds me like a fence
I wanna break free

Färgar håret igen

Sitter och färgar håret just nu, haha jag lyckas alltid få till frisyrer...




Glömde bort att jag hade mascara när jag tvättade ur håret...


NU SKA JAG SOVA... ÄR JÄTTE TRÖTT, godnatt :)

Btw, finns det någon som kan rekommendera en bra mascara (fyllig) och en bra täckande foundation som inte går bort efter 3sek?

DRAKE - BEST I EVER HAD


Baby, you my everything, you all I ever wanted
We can do it real big, bigger than you ever done it
You be up on everything, other hoes ain't never on it
I want this forever, I swear I can spend whatever on it

I say you the fucking best, you the fucking best
You the fucking best, you the fucking best
You the best I ever had, best I ever had
Best I ever had, best I ever had, I say you the fucking

You can have my heart or we can share it like the last slice

Sweat pants, hair tied, chillin' with no make-up on
That's when you're the prettiest, I hope that you don't take it wrong
You don't even trip when friends say you ain't bringin' Drake along
You know that I'm working, I'll be there soon as I make it home

Ahmed Hassoun - You're the one I lean on

Typ sjuk? Något fel på mig iaf

I torsdags fick jag lämna skolan för att åka till vårdcentralen. Hade skit ont i ryggen och jag hade ingen aning om varför. Det var absolut inte träningsvärk iaf. På vårdcentralen gjorde dom ett blodprov och ett kissprov, mitt blod var tydligen bra men mitt kiss var inte på topp. Dom skulle kolla vidare på det och höra av sig på tisdag. När jag kom hem fick jag frossa, sen fick jag huvudvärk och lite feber. Var hemma igår också men då mådde jag lite bättre. Idag lördag har jag inte längre frossa eller feber men jag har fortfarande ont i ryggen. Jag var nyss ute och gick med mamma. Kunde inte gå så jätte normalt men det funkade någolunda. Jag fattar inte alls varför jag mår såhär. Doktorn sa att det kan vara urinvägsinfektion men han tror inte det. Så vi får väl bara vänta och se!

I can't live if living is without you

You are beautiful

KABA MODERN


I BET THAT YOU LOOK GOOD ON THE DANCE FLOOR



Rihannas hair



Jag är ganska sugen på att klippa kort, som rihanna.
Fast jag vet att jag kommer ångra mig & det är ju fult när man vill få det att växa ut igen så jag ska inte klippa mig. Men hittar jag en snygg peruk så sure! haha :)

I lördags & igår

I lördags var jag ute med ida, vi träffade marinela & matilda och drog hem till en kille som heter Fernando sen kom det lite fler killar, det var trevligt även fast vi inte kunde stanna så länge :)
Jag skulle för första gången sova hemma själv, ida skjutsade hem mig sen satt jag mig nere i vardagsrummet och tittade på tv. Pratade med ahmed i telefon också... Sen dog elen i hela området där jag bor. Och jag är mörkrädd också, fick sån jävla panik. Började gråta som fan och ahmed försökte lugna ner mig. Efter en kort stund dog min mobil, fyfan alltså. Allt måste hända på en gång såklart! Ahmed fixade iaf hit en taxi och jag fick sova hos hans syster :) ahmed skulle åka hem på natten så att han var hemma vid 4 ungefär, han skulle komma och sova med mig. Då kom han in genom dörren och jag vaknade och såg han stå där och le åt mig, ååh jag blev så himla glad efter att inte ha träffat honom på 9 dagar! Sen kramades & pussades vi massa och somnade :)

Igår var jag på stan med min baby, jag hittade en väska och ett par fina heels :) Jag är verkligen sämst på att gå i klackar så vi får väl se hur det kommer gå, haha :D


heels från H&M


väska från gina

My love

IMORGON KOMMER MIN BABY HEM, YEAAAY


Questions

Vad heter du?
Victoria Johansson (jag stavas faktist med C egentligen men jag gillade det inte när jag var mindre så jag började skriva med K överallt och nu känns det inte som mig om jag skriver med C)

Hur gammal är du?
-16, fyller 17 i december... SUG BALLE

Hur lång är du?
-Ca 1.71

Vilken skola går du på? Vilken linje?
-Risbergska skolan, dans/estet

Har du en bra relation till din familj?
-Den är ju inte dålig men önskar den var bättre

Har du någon pojkvän/flickvän?
-Ja, i love him so much :)

Om ja på föregående fråga, hur gammal är han/hon?
-Han är 20

Anser du att du har ett bra självförtroende?
-Nej det har jag tyvärr inte

Från en skala på 1-10 hur snygg anser du att du är?
-3, kanske 4

dom andra frågorna var jätte konstiga så fuck that, haha


KINGS OF LEON - CLOSER

Idag vaknade jag vid 1, skönt att sova ut för första gången på hela veckan. På måndag har jag ju matte prov så jag måste plugga nu snart :( Imorgon kommer baby hem YEAY! Han får hjälpa mig att plugga imorgon sen måste vi hinna mysa lite också! På tisdag börjar skolan, fast det känns som den redan börjat :p Vi ska ju få en ny lärare eftersom thuva slutat, hon var så duktig, fan :( Aja, nu kommer vi iaf att få en street lärare istället så det är ju bra! Hoppas bara att hon är duktig, fan annars blir jag ledsen. Men jag hoppas att vi fortfarande kommer att ha jazz, bara med en annan lärare, för jag har börjat tycka om det. Nu ska jag städa mitt rum lite sen ska jag sätta mig framför matteböckerna. Ciao :)


love her

CHERIE'S SUMMER DANCE CAMP

Åh nu är veckan med cherie slut :(:( Har varit så himla roligt!
Här kommer några bilder som tagits under veckan...



hahaha jennifer



EVERYONE



ååå.....


DÄR KOM DEN


dont know her name, sofie/sofia, louiz, cherie, camme, dani, robin?, jennifer, alex, jennifer, fanny, jag

G.I. Joe apparently SUCKED

Min bror var på G.I. Joe premiären idag och den var tydligen inte alls bra. Det kanske bara är hans åsikt men nu vågar jag inte lägga pengar på att se den på bio! Får väl låta andra gå på den och så får dom säga vad dom tyckte. Sen om jag tycker den är värd får jag väl hyra den någon gång HIHI

DANCE IS LIFE

Har inte tid att skriva värsta långa inlägget nu. Ville bara säga att imorse hade jag matte, sen träffade jag louiz på stan och vi gick och solade (för att hålla kvar solbrännan HEHE) sen gick vi till dansen. Alltså fan, finner inga ord. Det är så kul, jazz, comercial hiphop, abstract hiphop, girly... ALLT. Känner verkligen att jag lär mig något av den här veckan. Cherie har alltid något bra att säga och kommer alltid med GRYMA dance moves. Om man inte lyckas med något steg och känner för att ge upp så drar hon upp en. Bästa!

Movies

Dessa filmer ska jag försöka gå på på bio:

Inglorious bastards: http://www.youtube.com/watch?v=5sQhTVz5IjQ
G.I. Joe (channing tatum är med, GRRR! killen i step up för er som inte har koll haha) http://www.youtube.com/watch?v=abQM31QCufI

Vilket slick

Sitter här med färg i håret, håller på att färga min utväxt :)
Det blev inte så lyckat när min frisör bara skulle slinga den, blev ingen skillnad.





LYRICAL JAZZ



Det var den här låten som vi dansade till på jazzen igår & idag. I dansen ska man verkligen dansa i sig själv och inte tänka på någon runt sig. Man ska bara visa känslor, inte tänka så mycket dans. Det blev så himla känslosamt och idag började jättemånga gråta pga olika anledningar. Jag började till och med gråta även fast jag inte var ledsen. Så himla bra låt iaf, åh älskar hans röst. Och cherie är en sån jävla bra koreograf! Kunde faktist inte tänka mig henne dansa jazz när jag bara hade dansat hiphop med henne, men hon var gryyyym! Sjukt värt, love jazz

Kort hår igen då...

HEY :)
Hade matte imorse kl 10-halv 12, det var så sjukt segt att komma upp ur sängen! Mamma fick typ komma och väcka mig 6 gånger haha! Efter matten drog jag till ida en liten snabbis, vi tittade på oprah och käkade lite! Kl 3 träffade jag louiz & emma och vi gick till nerikes för att dansa för cherie. Vi dansade först hihop m/av och sen lyrical jazz, jazzen var skit fin. Skulle lätt kunnat börja gråta om jag hade sett dansen på någon, show, finaste låten! :) Nu är jag super trött, helt slut faktist. Har jätte ont i huvudet också, vill sova med det är king of queens och according to jim på comedy central, så jag kommer inte somna än haha :) Btw alix tog ur mitt löshår idag, thank god! Blev inte nöjd med det så det var lika bra, och det kliade som fan i hårbotten så. Har massa små bulor nu och största tovorna i håret... SWEET! Näe nu ska jag hoppa ner i sängen och ringa min älskling, saknar honom så mycket nu när han är borta hela veckan :(

Här har ni bild som togs nyss på mitt korta vackra hår... NAAT

Vilket jävla väder Y

Idag åkte jag, mamma & pappa till unden och badade :) Det var stek varmt hela dagen, men det blåste lite så man smälte inte bort, toppen! Det är långgrunt där borta så det är inte alls lika kallt som det är i harje t.ex. haha! Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag i solen, har fått ganska mycket färg fast mina ben är lite svår flörtade :(
Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig framför tvn!




mommy :)


Love new clothes

Haha jag märkte precis att jag har världens rand på kinden från solningen idag. Satt tydligen med höger sida av mitt ansikte mot solen idag och jag hade brillor. Så jag är röd på kinden, näsan och pannan och vit runt ögat! Haha :D

Nu ska jag bara sminka mig lite snabbt (det är jag bra på) sen ska jag cykla iväg och träffa linnéa & nela :) Får se vad vi hittar på för någonting! Igår gick jag in på gina en snabbis för jag skulle fixa håret lite smidigt i en provhytt, haha. Då hittade jag ett linne och en väst...





Är ganska nöjd med köpet :) Förutom att jag har komplex för mina armar, får träna upp dom så dom får lite former och inte bara hänger där som degklumpar, haha! Nu ska jag cykla iväg, hoppas det är varmt nog för shorts :)

JEANINE AND PHILLIP, SYTYCD


SÅ JÄVLA BRA

Marissa Miller

Åh ge mig hennes hår!


Sunny day

Jag skrev ett långt inlägg. Men sen försvann det och nu orkar jag inte skriva något nytt, shit vad irriterande!
Jag har har iaf varit och badat i nora idag med mamma & ida :)


GLASS


Älskar idas bikini :) Victoria's Secret

KINGS OF LEON - USE SOMEBODY

Nu ska jag ta mig iväg till stan för att lämna filmen sen träffa min baby :*
Jag hoppas på biljard :D


Wednesday


its you and me babe v


Vaknade idag av att det var skit varmt i mitt rum. Blev tvungen att ställa mig i duschen ett tag. Ska snart äta lite frukost sen måste jag städa mitt rum....


Gosedjuren som ni ser lite överallt har min baby vunnit åt mig, haha :) den stora på den nedre bilden vann han när vi var på liseberg.

När jag har städat mitt rum ska jag åka och träffa ahmed :) Vet inte vad vi ska hitta på, kanske bara myser hemma eller hittar på något på stan. Jag måste iaf upp på stan och lämna in filmen som vi såg i måndags... Den skulle varit inlämnad igår, oops!

MY NEW HAIR


det blev ganska bra faktist, tack freja!
ska bara tunna ut mina egna toppar lite så att mitt hår smälter in i förlängningen :)




HUMAN NATURE



Looking out
Across the night-time
The city winks a sleepless eye
Hear her voice
Shake my window
Sweet seducing sighs

Get me out
Into the night-time
Four walls wont hold me tonight
If this town
Is just an apple
Then let me take a bite

If they say -
Why, why, tell em rhat is human nature
Why, why, does he do me that way
If they say -
Why, why, tell em that is human nature
Why, why, does he do me that way

Reaching out
To touch a stranger
Electric eyes are everywhere
See that girl
She knows Im watching
She likes the way I stare

If they say -
Why, why, tell em that is human nature
Why, why, does he do me that way
If they say -
Why, why, tell em that is human nature
Why, why, does he do me that way
I like living this way
I like loving this way

Looking out
Across the morning
The citys heart begins to beat
Reaching out
I touch her shoulder
Im dreaming of the street

If they say -
Why, why, tell em that is human nature
Why, why, does he do me that way
If they say -
Why, why, tell em that is human nature
Why, why, does he do me that way
I like living this way

Lite bilder...


förra året på sommarjobbet


emelie<3


det var STEKHETT


haha ser ut som en liten flicka


jag & marcus på matten, haha


kollar outfiten haha


blev nertacklad av olle när jag kom till skolan.
här vrider jag lite på mig innan jag tog mig upp från golvet


jag & baby hade en period då vi skickade mms till varandra hela tiden, haha sötnos<3


här lekte jag & ahmed med hans systers son, SÅ HIMLA SÖT.
Världens krull och längsta ögonfransarna!


BEBIS


liseberg med baby :)


sugna på gott på lunchen!


natt bad hos hjelmqvist :)


MUMSIGT VA?


jag & louiz, väntar på att få komma in och se Chris-Breezy


jag, louiz & louise :)


prövade denna tröja i någon affär i småland. dragkedja i ryggen. SNYGG VAREN


BLÅBÄR. mmmmmh!


lite grejer jag hittade när jag var och shoppade i göteborg :)

You are the best

Baby you're my everything
You're all I ever wanted
We can do it real big
Bigger then you ever done it
I want this forever I swear
I can spend whatever on it

I say you're the fucking best
You're the best I ever had


IDA SOVER PÅ RYGG

Sov hos ida inatt :) Hon sover på rygg :O Fattar inte att man kan göra det! Jag kan lägga mig på rygg, vara hur trött som helst men ändå somnar jag inte. Det går bara inte!
Gick upp tidigt imorse och gick på min "session" det var skit jobbigt, vet inte vad det var som tog emot så hårt :/ Nu är jag på lite bättre humör iaf :) Ska gå ner och äta något sen ska jag & mamma åka iväg och spela tennis. Måste röra på mig och jag känner inte för att dra till gymmet så vi ska spela istället, det är iaf roligt så :) Skriver kanske mer senare, hare!

Btw, imorgon ska freja sätta i mitt hår. Äntligen!


Jag, marinela, ida

IM NOT GOING

And I am telling you
I'm not going.
You're the best man I'll ever know.
There's no way I can ever go,
No, no, no, no way,
No, no, no, no way I'm livin' without you.
I'm not livin' without you.
I don't want to be free.
I'm stayin',
I'm stayin',
And you, and you, you're gonna love me.
Ooh, you're gonna love me.

And I am telling you
I'm not going,
Even though the rough times are showing.
There's just no way,
There's no way.
We're part of the same place.
We're part of the same time.
We both share the same blood.
We both have the same mind.
And time and time we have so much to share,


No, no, no,
No, no, no,
I'm not wakin' up tomorrow mornin'
And findin' that there's nobody there.
Darling, there's no way,
No, no, no, no way I'm livin' without you.
I'm not livin' without you.
You see, there's just no way,
There's no way.

Tear down the mountains,
Yell, scream and shout.
You can say what you want,
I'm not walkin' out.
Stop all the rivers,
Push, strike, and kill.
I'm not gonna leave you,
There's no way I will.

And I am telling you
I'm not going
You're the best man I'll ever know
There's no way I can ever, ever go
No, no, no, no way
No, no, no, no way I'm livin' without you
Oh, I'm not livin' without you
I'm not livin' without you
I don't wanna be free
I'm stayin'
I'm stayin'
And you, and you
You're gonna love me
Oh, hey, you're gonna love me
Yes, ah, ooh, ooh, love me
Ooh, ooh, ooh, love me
Love me
Love me
Love me
Love me
You're gonna love me


LEAN WITH IT, ROCK WITH IT

Är det bara jag som kollar sönder mina ögon på RUN'S HOUSE? Bästa, lean with it rock with it

Konstaterade att jag somnade runt 04:45 igår, fyfan. Aja fuck that :) Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret så att freja slipper trassla sig igenom det. Och så borde jag raka benen HEHE (a) Visst är det jobbigt tjejer? Pallar aldrig böja mig ner så ofta sätter jag mig på golvet och hamnar där cirka 30min för att man inte orkar ta sig upp och för att vattnet är så varmt och skönt, mmm! Men gud nu börjar jag få bråttom, fan jag måste alltid stressa! Ska försöka fixa före och efter bild på håret :) Peace <3

FIRE BURNING

She get it pop it lock it drop it, that birthday cake
Got a candle, need to blow that crazy flame away
Now take my red, black card and my jewellery
Shawty is cool like the fire,
Cool like fire

Somebody call 911
Shawty fire burning on the dance floor, whoa
I gotta cool her down
She won't bring the roof to ground on the dance floor, whoa
She’s fire burning, fire burning on the dance floor
That little shawty’s fire burning on the dance floor



04:01

Nu ska jag ta och försöka sova igen, herregud I HATE THIS. Jag längtar verkligen till kl 3 imorgon, då håret sätts i. Hoppas verkligen att det blir bra, annars kommer jag bli ledsen :( Nu ska jag iaf slå igen datorn och säga godnatt till min stora kärlek och försöka sova! Natti :)


03:21

Åhh, jag kan inte sova! Hatar när detta händer. Man ligger bara och vrider och vänder sig hela tiden, dödstrött men man somnar inte. Jag blir så arg, jag vill verkligen sova. Är svintrött men nej nej, jag får inte sova. Åhhh! Får försöka prata med min bebis tills jag kan somna. Han som är vaken hela nätterna <3



KISS ME THROUGH THE PHONE

Har nyss kollat runt lite på www.nelly.com hittade en fin party topp, ett par lackleggins (mina har blivit konstiga) ett par leggins med mönster och en vanlig tubtop i zebra mönster. Ska bara övertala mamma att köpa det, hihi. Jag tittar fortfarande på tv, ska snart upp och lägga mig i sängen och sätta på någon film på datorn :) vill kramas med min baby :*

Saturday

Kom hem från alixandra för en liten stund sen, sov där inatt :) Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och tittar på snuten i hollywood. Funderar på att göra lite popcorn! Haha vet ni vad jag lyckades göra igår? Jag trampade på mina glasögon så nu sitter jag här med ett par snea, haha LYCKAT. Får gå till synsam och fixa det, vågar inte säga till mamma vad jag lyckats med HÖHÖ. Imorgon kl 3 ska jag vara hemma hos alixandra, freja ska fläta in min hårförlängning :) Hoppas det blir bra! Nu ska jag bara vänta på att mamma och pappa ska komma hem sen ska jag ta mig iväg till kumla och ha myskväll med louiz <3


hade sönder mitt rosa par för några veckor sen, haha Y

RSS 2.0