Friday night

Nu har jag tagit mig upp på rummet. Ligger här under täcket och tittar på wedding crashers... Den är inte så himla bra faktist, haha :P Kanske det som får mig att börja skriva ett inlägg.

Pratade med min älskling för en stund sen i telefon, vi bestämde att han ska komma hit jätte tidigt imorgon och sova lite med mig :) Åh, saknar han så mycket nu! <3


"Old" pictures

I miss the old times

jag & andrea

mehdin & jag

the voice 08
jag, marinela & ida


marinelas födelsedag
jag, marinela & ida

jag är påväg hem
fotograf: marinela

i miss it

marinela&jag
sommaren 07?

Stomp the yard

Hellu.
Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i vardags rummet framför tvn och datorn.
Jag tittade bland annat på stomp the yard, så sjukt bra film. Har sett den rätt många gånger nu men whatever :) Älskar den scenen då April frågar DJ vilken hennes favorit färg är och han kommer med bästa svaret, so cute!

Columbus Short & Meghan Good

Just nu sitter jag bara här i vardagsrummet framför datorn medan mamma&pappa sitter och tittar på något dåligt tv program. Jag duschade förut, och efteråt tog jag på mig kläder istället för morgonrocken som jag glidit runt i hela veckan. Kändes bra! Jag känner mig ganska frisk, har lite ont i halsen men men. Hoppas att det är bra imorgon, det måste det vara. 

Friday

Ingen skola idag heller! Are you freakin' kidding me?
K*K då kan jag inte träffa min älskling ikväll :(
Fan, vi skulle ju mysa efter att han vart ute!

Gladiator skor

I want these so bad!!

Thursday

Happ, jag fick stanna hemma idag också. Mamma väckte mig vid halv 7 och sa att hon tyckte att jag skulle vara hemma idag också. Jag somnade om sen vaknade jag vid 1, skönt. Fast jag känner mig fortfarande trött, kanske beror på att jag inte varit ute på 3 dagar och att jag är sjuk, haha.

När jag hade vaknat så tog jag mitt täcke & min kudde och gick ner i köket, där satt david och åt frukost. Jag gjorde lite nypon soppa, några mackor och gick in i vardagsrummet och la mig :) När jag hade ätit klart så satte jag på 'Changeling' låååång film, shit. Har inte riktigt bestämt mig vad jag tyckte om den än. Sorglig iaf!

Nyss ringde jag min älskling, han ska komma lite senare och hämta sin dator.
Jag hoppas att jag går till skolan imorgon så att jag kan göra något på kvällen! Är så sjukt uttråkad nu. Aja, nu ska jag tittar på 'How I met your mother' sen är det dubbel avsnitt av både 2 1½ MEN och FRIENDS. Får se vilket jag ska titta på. Kiss kiss :)


Feeling better....

HEEEY. Im feeling a little bit better! Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, inte för att det är kul i skolan men man missar så mycket när man är borta och det blir så sjukt segt att bara ligga hemma. Jag har också två danslektioner imorgon och behöver verkligen gå på dom!

Vad händer på fredag? Jag funderar på att gå ut för en gångs skull :)
Men frågan är om det händer något, party maybe?


J-Lo - she is beautiful

ACNE

Oh ge mig dom nu

Wednesday

Jag är hemma idag med, hostar och har grov huvudvärk :( Vaknade vid halv 1 och gick ner och la mig i vardagsrummet. Min baby ringde och jag hjälpte honom att betala lite räkningar. Nu ligger jag bara i soffan och tittar på 'This Christmas'. Hoppas att jag är frisk imorgon!


Love this girl

ahmedhassoun


I love my bebis :)

Tuesday

Idag har jag bara legat hemma. Min förkylning har blivit lite värre och jag har som en klump i halsen :( Jag var och träffade älskling en snabbis för att låna hans dator hihi (a) och nu ligger jag här i vardagsrummet invirad i mitt täcke och tittar på 'YES MAN'. Jag har sett den förut på bio med min baby men tittar på den nu igen för det finns inte så mycket annat att göra! CIAO :)

EN FRÅGA:
eftersom att det är den 28 på lördag så undrar jag...
kommer vi få studiebidraget på fredag eller måndag?


älskling & jag!

Monday

HEY! Idag var det första dagen i skolan efter sportlovet, helt slut! Jag vaknade upp jätteförkyld och hade lite ont i halsen, men jag gick till skolan ändå. Började klockan 10 och då hade vi två danslektioner. Jag var med på uppvärmningen under första lektionen men var tvungen att kliva av eftersom jag hade lite problem att andas :P Så jag satt och tittade på och skrev sittpapper som man måste göra om man inte är med. Det är sjukt tråkigt men vad ska man göra!

Efter skolan åkte jag till brickebacken och träffade älskling! Vi handlade lite mackor och nyponsoppa på ica och sen gick vi till honom :)

Sunday

Nu är klockan 3 och halv 4 går min och louiz buss hem. Jag ska åka förbi universitetet på vägen hem för att träffa min baby och kramas lite :) Sen ska jag bara hem och sova typ, är helt slut efter veckan.
Skola imorgon, fyfan.


Rihanna and C breezy

but they are so cute together...


Saturday

Hey. Jag har inte bloggat på ett tag. Anledningen till det är för att jag har tränat varje dag den här veckan inför EM-kvalet som var idag! Min allra första tävling. Jag var inte så nervös på vägen dit men precis innan höll jag på att svimma. Tjejerna har inte tävlat på ett halvår och nu kommer vi tillbaka och kommer etta, roligt :P
Jarrå, då blir det EM i slovakien i sommar då! Sjukt nice :)
(Bilder kommer senare)

Just nu sitter jag i karlskoga med brudarna :) Kom hit runt 8 och då gick vi och åt. Nu är vi hos emmelie och chillar, hennes mamma är lite dragen :D haha så söt! Omg nu kom det en snubbe in hit som bor i våningen över, han var helt dyngrak, hahahahhah fyfan!!!


LOUISE
först var vi och åt :)


LOUISE & LOUIZ
lite workout!


Sen kom emmelies pojkvän och hans kompis samtidigt som
emmelies mamma dök upp men en full granne, haha :D


MEE
Sleep!


.

Det ska alltid bli så jävla fel.
Jag ska alltid göra så jävla fel.
Jag kan inte hantera situationer.
Jag säger fel saker och gör bara saken värre.
Jag gör något underbart till ett helvete bara för att jag inte kan få ur mig dom rätta orden.
Allt blir bara så jävla fel.

Hair extension

Åh, jag är så sjukt sugen på hårförlängning igen! Lite jobbigt att vara runt flickor med långt hår hela dagana... Man blir lite frustrerad. Jag funderar iaf på att göra till sommaren, fast då ska jag köpa clips och fläta in dom, det kostar inte så galet mycket som vax gör :)

Här kommer några bilder på min senaste extension...




Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag igår! Jag och älskling åkte hem till mig :) Han hade köpt en jättestor röd ros till mig och en svart cardigan som jag velat ha ett tag nu, hihi TACK BABY! <3
Han fick en tisha av mig, inte så otippat... men det jag egentligen skulle köpt vart inte bra. Så det blev ett sista minuten köp!


Tränade med exclusive kl 13-15 idag sen gymmade jag en liten stund. Nu ska jag hoppa in i duschen, städa mitt rum och sedan träffa alixandra på stan för att sola lite :) KANSKE ÄTA OCKSÅ, JAG ÄR LITE SUGEN MEN VI FÅR SE! bye for now<3


emma, kim & jag
påväg från träningen!

Thursday

Den här veckan har vi haft i uppgift att göra en teater. Estet klasserna blev indelade i 7 olika grupper i måndags och varje grupp har gjort en egen teater.
Ikväll ska vi spela upp allting för föräldrar, gud vad roligt.

Just nu har vi lunch, jag orkade inte gå till skolan så jag sitter kvar här på svänghjulet. Det kommer bli en oändligt lång dag. Jag började kl 9 och kommer få gå hem kl 21 -_- kuuuuuuuuul

Missar träningen med exclusive, missar att gå till hårsalongen och missar raggan!
BÄSTA LIVET

Wednesday

Just nu sitter jag i skolan, börjar om typ 2min. Vi har eso-vecka och vi är i massa grupper och gör teater. Jag hatar teater, det är verkligen åhhh jag kan inte agera! Det går verkligen inte, herregud. Pinsamt som fan är det! I min klass (estet) så är alla skit bekväma med varandra och ingen är rädd för att spela teater osv. Känner mig lite dum som tycker det är så sjukt jobbigt men, alla är olika eller hur? Aja, nu ska jag gå in till lektionen, ciao!



För er som känner mig så kanske ni har märkt att jag aldrig lägger in några nya bilder. Det är för att när mina småkusiner var här på besök så tappade dom våran kamera i golvet och den gick sönder! Eftersom mina föräldrar är OTROLIGT sega med att bestämma saker och sedan genomföra dom så har vi inte fixat någon ny. Anledningen till att jag inte tar kort med mobilen är för att kameran suger på den helt enkelt!




If tomorrow never comes, will he know how much I love him?

JEANS


Jag saknar dom där byxorna! Dom sitter inte likadant längre.
Sånt blir jag riktigt sur på egentligen... när man köper ett par jeans och dom verkligen sitter skit bra. Sen efter 1-3 tvättar ser dom ut som en påse. SÄMST!


Tuesday


Chris brown har slagit rihanna.
På 'vakna med the voice' imorse sa dom att han knäckt hennes näsben.
Lite väl dont you think?


Monday


He's magic make me weak
ahmed hassoun



Alltså jag bara älskar johan glans! Han är ju bara en sån jäkla söt människa. Idag på det här nya komedi programmet sa han "Ja kissekatter" med sin skånska dialekt och jag började skratta alldeles för mig själv på rummet, haha :) Det var typ det enda jag hann se, så ni inte tror att det var det enda jag tyckte var roligt. Haha! Nu ska jag gå ifrån datorn och lägga mig i sängen, titta lite på tv sen somna gott :) GODNATT

Här kommer lite bilder på min älskling




haha vart är festen?

xxx


han kan bli väldigt brun!

min baby :)


Forever21

Mumsi... I like it!

Saturday

Igår spenderade jag kvällen hos Linnéa med lite flickor! Vi umgicks och spelade poker, trevligt var det :) 23.25 tog jag bussen upp till brickebacken till min baby :) VI gick hem till honom i snön och tittade lite på tv. Det var verkligen ingenting på tv igår vid 12-1 tiden, sämst!

Efter ett tag somnade vi och på morgonen fick jag ett sms av agnes där det stod att vi inte skulle träna, så jag fortsatte sova ett bra tag till. Älskling blev glad pga att jag inte skulle dra så tidigt som jag brukar. VI kunde ligga och dra oss för en gångs skull :) När vi vaknade så segade vi oss upp till badkaret och där i satt vi i typ 2 timmar, haha! Puss älskling

Ahmed baby & Hans kompis Fidan

Torsdag

Just nu sitter jag i skolan på datakunskapen. Vi håller på med hemsidor, vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Vad skriver man på sin egen hemsida egentligen?

Matteprov igår! Jag har verkligen haft usla betyg i matte genom hela högstadiet och nu på gymnasiet går det inte så mycket bättre. Men på provet igår kändes det bättre än vanligt iaf, kanske klarar mig för en gångs skull. We'll see :)

Efter skolan ska jag nog träffa baby ett tag :) Sen ska jag dansa och efter det är det dans igen!

Meghan Good & Columbus Short

K-YOUNG - DO IT

DO IT... DO THAT THANG!
Jag har nyss varit och dansat new style, har sån sjuk träningsvärk i mina vader. Eve dödar oss med tåhävningar! Har lite problem med att gå, haha. Det blir mycket med dansen, och jag kommer oftast inte hem förrän sent på kvällen nu för tiden :/ Är helt slut på morgonen, jag är inte dirket en morgon människa. Jag måste börja lägga mig tidigare!!!!!
Nu ska jag duscha, CIAO!

Im back!

Hey, jag har haft så jävla mycket för mig på senaste tiden. Har börjat dansa 6 gånger i veckan nu, och så måste jag hinna med att vara med min baby och mina vänner! Skriver mer senare ikväll eller imorgon :) Kiss kiss

Miss the hair...


RSS 2.0